Hore bez… viditeľných ramienok a podprsenky vykukujúce spod šiat

11. 7. 07:58

V lete frčia odhalené ramená, výstrihy vpredu aj na chrbte, tielka cez jedno rameno alebo topy s viazaním okolo krku. Ku každému strihu je nutné zvoliť vhodnú spodnú bielizeň, aby spod oblečenia nevkusne nevykukovali ramienka. Nemusíte mať podprseniek plný šatník, stačí jedna univerzálna, pri ktorej si prepnete ramienka, ako potrebujete.


Foto: Freepik.com

Podprsenka, ktorá sa schová pod akékoľvek tielko alebo top

Čo kus oblečenia, to iný strih a tiež výzva pri hľadaní ideálnej podprsenky, ktorá podrží prsia, vyplní výstrih a zároveň sa schová pod tú trošku látky, ktorú okolo hrudníka máte. V lete býva výber vhodnej spodnej bielizne výzva, ale našťastie značka Wonderbra prišla s podprsenkou Multiway Bra, ktorá umožňuje až 100 rôznych pozícií ramienok. Zabudnite na bielizník plný rôznych podprseniek, teraz už si vystačíte len s tou jednou, ktorá má čo ponúknuť.

  • Klasický štýl
  • Ramienka prekrížené vpredu
  • Ramienka prekrížené vzadu
  • Ramienka za krk
  • Jedno ramienka cez rameno
  • Obe ramienka cez jedno rameno
  • Ramienka vedené pod pazuchami
  • Bez ramienok

Podprsenka pod šaty bez ramienok

Čierne šaty bez ramienok sú párty klasikou, ktorá nikdy nesklame. Sú jednoduché, univerzálne a vďaka upnutému strihu nechajú krásne vyniknúť postavu. U priliehavých šiat je extrémne dôležité zvoliť vhodnú spodnú bielizeň – ideálne bezšvové nohavičky a podprsenku jedine bez ramienok. Pokiaľ potrebujete extra oporu, môžete podprsenku zaistiť predĺženým ramienkom zapnutým pod pažami. To šikovne schováte pod horný lem šiat a nikto nič neuvidí.

Podprsenka pod tričko na jedno rameno

Odhalené rameno vie byť vyzývavé, elegantné aj nežné. Najčastejšie sa pod tričká na jedno rameno odporúčajú podprsenky bez ramienok. Čo ak ale potrebujete, aby vám prsia držali tam, kde patria? Prepnite si obe ramienka na jednu stranu, očko alebo dve od seba, a doprajte svojim prsiam podporu a chrbtu úľavu. Predstavte si ten outfit: upnuté bledomodré tielko so širokým ramienkom, kvetovaná sukňa až ku členkom, roztomilé biele baleríny, vlasy rozviate a na tvári úsmev od ucha k uchu, pretože si práve užívate romantický západ slnka.

Podprsenka pod šaty s holým chrbtom

Na záhradnú párty alebo svadbu najlepšej kamošky ste si vybrali splývavé saténové šaty s viazaním za krk a holým chrbtom a riešite, ako schovať ramienka aj zapínanie podprsenky? Čo potrebujete, je podprsenka, ktorá rešpektuje hlboký výstrih na chrbte a umožňuje mať ramienka okolo krku. Zapínanie podprsenky prispôsobíte pomocou špeciálneho pásika, ktorý obtočíte okolo trupu a zapnete až v polovici chrbta, pod lemom šiat. Ramienka si na košíčkoch Wonderbra Multiway Bra môžete zapnúť v rôznej šírke od seba, podprsenku tak ľahko prispôsobíte nielen strihu oblečenia, ale aj tvaru pŕs. Push-up efekt vám navyše dodá objem a prsia stlačia k sebe. Tak vyrazte v ústrety zábave a očarte odhaleným chrbtom aj plným výstrihom.

Foto: Freepik.com